Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολη εβδομάδα, αλλά χρειάζεται το απόλυτο

Δύσκολη εβδομάδα, αλλά χρειάζεται το απόλυτο
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 - 20:52

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία πολύ δύσκολη εβδομάδα ή καλύτερα τρεις πολύ δύσκολες ημέρες, αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη την Μπαρτσελόνα και την Παρασκευή τον ΠΑΟ, με τις δύο αναμετρήσεις να είναι για την Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν από αύριο (Τετάρτη) απέναντι στους Ισπανούς, όπου θα τους υποδεχτούν στο ΣΕΦ, ενώ την Παρασκευή αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ απέναντι στους «πράσινους».

Ο Θρύλος προέρχεται από δύο ήττες στην διοργάνωση από τις ΤΣΣΚΑ και Γαλατασαράι, κάτι που φαίνεται πως έχει επηρεάσει ψυχολογικά την ομάδα. Γι’ αυτό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τους παίκτες του θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα (στην Ευρωλίγκα).

Και τα δύο ματς που έχουν μπροστά τους οι πειραιώτες είναι πολύ δύσκολα και χρειάζονται την απαιτούμενη συγκέντρωση. Γιατί και η Μπαρτσελόνα γνωρίζουμε το πόσο σπουδαία ομάδα είναι, αλλά και γιατί ο ΠΑΟ δείχνει να έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και είναι σίγουρο μέσα στη χρονιά πως θα υπάρξουν οι άσχημες στιγμές. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα ξεπερνιούνται.

Διαβάστε επίσης

Να «βράζει» το ΣΕΦ

Να «βράζει» το ΣΕΦ

Οι ΓΑΥΡΟΙ πρέπει να κατακλύσουν το φαληρικό γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ομπάμα... έβγαλε εκτός προγράμματος τον Ολυμπιακό!

Ο Ομπάμα... έβγαλε εκτός προγράμματος τον Ολυμπιακό!

Χαμός γίνεται αυτές τις ώρες (και θα συνεχίσει να γίνεται) με την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα και αυτό είχε αντίκτυπο στην προπόνηση του Θρύλου, αλλά και τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Στις 18 Δεκεμβρίου με ΠΑΟΚ

Στις 18 Δεκεμβρίου με ΠΑΟΚ

Στις 11/12 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο για την 10η αγωνιστική και στις 26/12 τον Προμηθέα Πατρών για την 12 στροφή της Α1.