Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ομπάμα... έβγαλε εκτός προγράμματος τον Ολυμπιακό!

Ο Ομπάμα... έβγαλε εκτός προγράμματος τον Ολυμπιακό!
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 - 20:52

Ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται αυτές τις ώρες στη χώρα μας και όσο να 'ναι, οι δρόμοι ή καλύτερα η κατάσταση στους δρόμους της ελληνικής πρωτεύουσας είναι χαοτική. Για να πάει κάποιος στον προορισμό του, θα πρέπει να ξεκινήσει δύο ώρες πριν και αν είναι τυχερός, θα φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει την ώρα που πρέπει.

Δεν είναι, όμως, όλα τόσο ρόδινα σχετικά με αυτό, καθώς η καθυστέρηση και η τρομερή κίνηση που υπάρχει, είχε αντίκτυπο στην προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού. Ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει νωρίς το απόγευμα, αλλά αυτή καθυστέρησε.

Όπως καθυστέρησε βέβαια και η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος δεν άργησε να βρεθεί στην ώρα του στην προπόνηση, αλλά είδε πολλούς από τους παίκτες του να αργούν. Ο Ομπάμα λοιπόν έβγαλε εκτός προγράμματος τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Στις 18 Δεκεμβρίου με ΠΑΟΚ

Στις 18 Δεκεμβρίου με ΠΑΟΚ

Στις 11/12 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο για την 10η αγωνιστική και στις 26/12 τον Προμηθέα Πατρών για την 12 στροφή της Α1.

Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια!

Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια!

Περίπου 8.500 χιλιάδες εισιτήρια έχουν πουληθεί για τον αγώνα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, κάτι που δείχνει τη «δίψα» των ΓΑΥΡΩΝ για τη νίκη.