Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίμησε τον Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός (pics)

Τίμησε τον Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός (pics)
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 - 20:26

Στην επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» του ετοίμασαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Οι Πρόεδροι της ομάδας Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βράβευσαν τον πρώην προπονητή της ομάδας πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όλοι οι παίκτες του Θρύλου, το προπονητικό τιμ, αλλά και ο κόσμος χειροκρότησαν τον Ελληνα κόουτς για την πολύτιμη συνεισφορά του στα δύο χρόνια που βρέθηκε στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

«Παίξαμε τέλεια άμυνα»

«Παίξαμε τέλεια άμυνα»

Χαρούμενος από την αμυντική λειτουργία αλλά και τη νίκη της ομάδας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, εμφανίσθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Η πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού ήταν το κλειδί που έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους», όπως δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Θρύλε γερά με τσαμπουκά!

Θρύλε γερά με τσαμπουκά!

Ο Ολυμπιακός θέλει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, υποδεχόμενος την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (Live από το gavros.gr στις 20:00/NS2).