Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαιρέτισε» ο Ντόρσεϊ

«Χαιρέτισε» ο Ντόρσεϊ
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 - 13:53

Η απόδοση του Τζόι Ντόρσεϊ έπεφτε συνεχώς, δεν μπορούσε να τα πάει καλύτερα, προφανώς από τότε που πήγε στην Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ως εκ τούτου, οι δύο πλευρές σταματούν τη συνεργασία τους.

Αυτό ανακοίνωσε, άλλωστε, την Τετάρτη ο Έλληνας κόουτς της ομάδας, που είπε κιόλας πως «αυτή η απόφαση, είναι απόφαση του κλαμπ».

Ο Μπαρτζώκας είπε μεταξύ άλλων. «Δεν είναι σημαντικό για μένα, γιατί αποτελεί απόφαση του κλαμπ. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω, ο παίκτης ξέρει τι συνέβη. Δεν αποτελεί γνώμη μου, είναι γνώμη και απόφαση της ομάδας», αρκέστηκε να πει ο Έλληνας κόουτς, που κατέκτησε το ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό το '13.

Ο Ντόρσεϊ κατέκτησε το ευρωπαϊκό με τον Θρύλο το '12, αλλά με τον Μπαρτζώκα δεν μπορεί να πει κανείς πως είχε τις καλύτερες των σχέσεων.

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στα παιδιά ο Ολυμπιακός (pics)

Δίπλα στα παιδιά ο Ολυμπιακός (pics)

Οι Μιλουτίνοφ, Ουότερς, Μπιρτς, Μαραγκός και Τολιόπουλος βρέθηκαν στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Οι φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός (pics+vid)

Οι φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός (pics+vid)

Δείτε σε βίντεο τα αίσχη των Σχινά, Καρακατσούνη και Μάνου στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, με αποκορύφωμα τη φάση στο τελευταίο λεπτό ανάμεσα στον Μάντζαρη και στον Ρίβερς.