Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπήκαμε στα πλέι οφ, πάμε για το πλεονέκτημα»

«Μπήκαμε στα πλέι οφ, πάμε για το πλεονέκτημα»
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 - 00:19

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα και εξασφάλισε την παρουσία του στην τελική οκτάδα της Ευρωλίγκας. Ο Ερικ Γκριν μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ο Θρύλος πλέον θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

«Είναι μια μεγάλη νίκη, κάναμε το πρώτο βήμα και μπήκαμε στα πλέι οφ. Το δεύτερο βήμα είναι να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Σίγουρα, χαλαρώσαμε στο τέλος, βγάλαμε το πόδι από το γκάζι και αυτό είναι λάθος. Δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό».

Τέλος, μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια, λέγοντας: «Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας. Αλλά αν κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε για τέσσερα δεκάλεπτα μαζί, για να γίνουμε μια καλύτερη ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Γιόρτασαν με νίκη!

Γιόρτασαν με νίκη!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Νταρουσάφακα έκανε την εμφάνισή της στο παρκέ μια τούρτα, η οποία είχε πάνω της τον αριθμό 92, όσα και τα χρόνια της Ολυμπιακάρας!

«Αντιδράσαμε και πήραμε το παιχνίδι»

«Αντιδράσαμε και πήραμε το παιχνίδι»

Ο Μίλαν Τόμιτς σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα εκθείασε τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ τόνισε πως στο τέλος του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός αντέδρασε και έτσι πήρε τη νίκη.

Ο αρχηγός έδειξε τον δρόμο!

Ο αρχηγός έδειξε τον δρόμο!

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Νταρουσάφακα με 81-73 και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.