Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αντιδράσαμε και πήραμε το παιχνίδι»

«Αντιδράσαμε και πήραμε το παιχνίδι»
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 - 00:26

Στην αντίδραση του Ολυμπιακού στο τέλος του παιχνιδιού με την Νταρουσάφακα στάθηκε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου εκθείασε επίσης τον Βασίλη Σπανούλη για τη μαχητικότητά του, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης και παράδειγμα για τους συμπαίκτες του αλλά και για τα μικρά παιδιά.

Επίσης, υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της κανονικής περιόδου θα δει τι έχει καταφέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι:

«Πιστεύω ότι μέχρι το 25 ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι. Παίζαμε ωραίο μπάσκετ και είχαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ήμασταν καλύτεροι. Από το 25 και μετά η Νταρουσάφακα επέλεξε να κάνει κάποια τρικ στην άμυνα, πιέζοντας μας ψηλά στο παρκέ και έτσι δυσκολευτήκαμε στο κατέβασμα της μπάλας. Μας μπέρδεψε λίγο η άμυνα των Τούρκων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μας πλησιάσουν στο σκορ. Όμως στο τέλος αντιδράσαμε και πήραμε το παιχνίδι».

Για την Νταρουσάφακα:

«Εντάξει σίγουρα είπαμε από την αρχή ότι είναι μία ομάδα που παίζει πολύ πικ εν ρολ και isolation. Το ξέραμε ετοιμαστήκαμε για αυτό. Στα πρώτα 2 δεκάλεπτα ήμασταν καλοί. Ωστόσο, χάσαμε στη συνέχεια τη συγκέντρωσή μας στο τρανζίσιον. Από αυτά πήραν ψυχολογία και έβαλαν και κάποια μεγάλα σουτ. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι κερδίσαμε. Βάλαμε άλλη μία νίκη στον κουμπαρά και πάμε μέχρι το τέλος με τον ίδιο τρόπο».

Για το πόσο πολύ θέλουν το πλεονέκτημα έδρας:

« Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας. Ετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα σε ποια θέση θα τερματίσουμε δεν μπορούμε να ξέρουμε δεν έχουμε εξασφαλίσει την 4αδα και πρέπει να κάνουμε ακόμη κάποιες νίκες. Παιχνίδι με παιχνίδι δεν θέλουμε ακόμα να βγάλουμε τα κομπιουτεράκια μας ακόμα. Στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε κάνει».

Για τον Βασίλη Σπανούλη και την μαχητικότητα που έδειξε στο ματς:

«Σίγουρα, ο αρχηγός μας είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Όταν ο καλύτερος παίκτες στην Ευρώπη κάνει βουτιές στο παρκέ δίνει ώθηση στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Πρέπει και τα παιδιά να τα βλέπουν και να παίρνουν παράδειγμα από αυτόν».

Διαβάστε επίσης

Φανταστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ

Φανταστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν για ακόμη μία φορά καταπληκτική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και έδωσαν ώθηση με τη φωνή τους στους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Γιόρτασαν με νίκη!

Γιόρτασαν με νίκη!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Νταρουσάφακα έκανε την εμφάνισή της στο παρκέ μια τούρτα, η οποία είχε πάνω της τον αριθμό 92, όσα και τα χρόνια της Ολυμπιακάρας!