Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξαμε σωστά στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε μια διαφορά»

«Παίξαμε σωστά στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε μια διαφορά»
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 - 21:36

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Προμηθέα, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος σοβαρεύτηκε και τελικά πήρε μια εύκολη νίκη.

Ο Πάτρικ Γιανγκ μίλησε για τη νίκη στην Πάτρα και στάθηκε στην απόδοση του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θρύλος έπαιξε σωστά και έχτισε μια διαφορά ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μείναμε μακριά από τις αρχές του παιχνιδιού μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο ημίχρονο, ο κόουτς μας εξήγησε τι έπρεπε να κάνουμε και τι έπρεπε να αποφύγουμε, θεωρώ πως τα περισσότερα από όσα μας ζήτησε τα κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο, παίξαμε σωστά αμυντικά και έτσι πήραμε μια διαφορά».

Διαβάστε επίσης

«Πήραμε μια καλή νίκη»

«Πήραμε μια καλή νίκη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κράτησε χαμηλά στο σκορ τον Προμηθέα Πατρών και πέτυχε μια καλή νίκη απέναντι σε μια αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα.

MVP ο Παπανικολάου (pic)

MVP ο Παπανικολάου (pic)

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν εξαιρετικός και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στον αγώνα με τον Προμηθέα.

Αγωνία για τον Μπιρτς

Αγωνία για τον Μπιρτς

Ο Καναδός τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Προμηθέα και έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ – Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα…