Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από νωρίς στα εκδοτήρια οι ΓΑΥΡΟΙ

Από νωρίς στα εκδοτήρια οι ΓΑΥΡΟΙ
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 - 22:02

Από την Παρασκευή τέθηκαν (στα εκδοτήρια) στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ. Οι Πειραιώτες κέρδισαν με 79-65 τον Άρη χθες, έκαναν το 3-0 στη σειρά και πλέον προκρίθηκαν στους τελικούς, εκεί όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟ.

Ο πρώτος τελικός γίνεται την Κυριακή το βράδυ και οι Πειραιώτες καλούνται να κάνουν το 1-0. Αυτό θα γίνει φυσικά με την αρωγή των ΓΑΥΡΩΝ που θα κατακλύσουν τις εξέδρες του γηπέδου και ήδη από τις 8 το πρωί είχε σχηματιστεί ουρά για τα εισιτήρια.

Λογικά και έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα, ο Ολυμπιακός θα έχει πάρα πολλούς ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του την Κυριακή, με την αρωγή των οποίων θα προσπαθήσει να κάνει το 1-0 στη σειρά των τελικών.

Διαβάστε επίσης

Κοιτάζει και Μακόλεϊ

Κοιτάζει και Μακόλεϊ

Η 25χρονη σέντερ, που έχει μεγάλη εμπειρία από το WNBA, βρίσκεται στο στόχαστρο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.

Οδεύει για sold out

Οδεύει για sold out

Εχει φύγει ένα μεγάλο μέρος των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό, ενώ η διάθεσή τους συνεχίζεται κανονικά και σήμερα και κατά πώς φαίνεται οδεύουμε για sold out.

Επέστρεψε ο Ουότερς, ίωση ο Μπιρτς

Επέστρεψε ο Ουότερς, ίωση ο Μπιρτς

Ο Αμερικανός άσος του Θρύλου επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, αντίθετα ο Καναδός σέντερ δεν γυμνάστηκε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.