Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει προσοχή η Μπασκόνια

Θέλει προσοχή η Μπασκόνια
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 - 12:01

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και πλέον έχει επικεντρωθεί στο ματς της Πέμπτης με την Μπασκόνια, για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι από χθες βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου θα διεξαχθεί το ματς με την ισπανική ομάδα, θέλουν να πάρουν τη νίκη και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.

Το παιχνίδι με την Μπασκόνια, ωστόσο, δεν είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Οι Βάσκοι είναι πολύ δυνατοί και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος, προκειμένου να καταφέρει να κάμψει την αντίστασή της.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες στον αγώνα της Πέμπτης θα παραταχθούν χωρίς τον αρχηγό τους, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και δεν ταξίδεψε στο Ηράκλειο. Παράλληλα, λίγο πριν το τζάμπολ θα κριθεί και η συμμετοχή του Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός χθες ακολούθησε μέρος της προπόνησης και ο τεχνικός του Θρύλου θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Την Κυριακή (15/10) με Κύμη

Την Κυριακή (15/10) με Κύμη

Το ματς στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1.

«Να σπάσουμε την κακή παράδοση»

«Να σπάσουμε την κακή παράδοση»

Η Μπασκόνια έχει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα από το 2007 και οι Βάσκοι θυμήθηκαν αυτό το παιχνίδι με μία φωτογραφία στα social media.