Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω»

«Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω»
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 - 20:07

Στην εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης, μετά τη νίκη του Θρύλου επί των Τρικάλων με 86-51.

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» στο β’ μέρος μπήκαν τσαντισμένοι και έπαιξαν πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και το αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Εγώ είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω. Το δείχνω με κάθε εμφάνισή μου στο παρκέ. Αυτά που λέτε τα περί προσθήκης δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα. Η ομάδα θα δει ποιο είναι το καλύτερο. Εχουμε ένα μακρύ δρόμο μέχρι το τέλος. Την διαφορά των 35 πόντων την κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαμε τσαντισμένοι, παίξαμε ωραίο μπάσκετ με καλές άμυνες και καλές επιθέσεις και πήραμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Σίγουρα δεν έχουμε δείξει πολλά πράγματα ακόμα. Μας λείπουν κάποια παιδιά. Σήμερα δεν έπαιξε ο Βασίλης με τον Κώστα και τον Βαγγέλη. Πιστεύω ότι όταν θα είμαστε όλοι μαζί η εικόνα μας θα είναι πολύ καλύτερη, γιατί θα είναι όλο το σύνολο μαζί. Θα δουλέψουμε στην προπόνηση και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης

MVP της 3ης αγωνιστικής ο Αγραβάνης (pic)

MVP της 3ης αγωνιστικής ο Αγραβάνης (pic)

Ο φόργουορντ του Θρύλου έκανε σμπαράλια τη φροντ λάιν των Τρικάλων και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης, αλλά και της 3ης αγωνιστικής της Basket League.