Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP της 3ης αγωνιστικής ο Αγραβάνης (pic)

MVP της 3ης αγωνιστικής ο Αγραβάνης (pic)
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 - 00:18

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν εντυπωσιακός στον αγώνα με τα Τρίκαλα και έκανε σμπαράλια την φροντ λάιν της θεσσαλικής ομάδας, κερδίζοντας με το σπαθί του τον τίτλο του MVP της 3ης αγωνιστικής!

Ο φόργουορντ του Θρύλου, ο οποίος μάζεψε 32 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, κυριάρχησε κατά κράτος κάτω από τις δύο ρακέτες και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του. Ο άσος του Ολυμπιακού κάλυψε επάξια το κενό του Γιώργου Πρίντεζη και του Κιμ Τιλί, οι οποίοι ήταν τραυματίες και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Συγκεκριμένα, ο Αγραβάνης αγωνίστηκε για 24:41 λεπτά, στα οποία είχε 20 πόντους, με 5/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 7/9 βολές. Παράλληλα, κατέβασε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο. Ο φόργουορντ του Θρύλου κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης, αλλά και της αγωνιστικής και πάει με τη ψυχολογία στα ύψη στους μεσοβδόμαδους αγώνες κόντρα σε Μακάμπι και Κίμκι για την Ευρωλίγκα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Σοβαρεύτηκε και διέλυσε τα Τρίκαλα

Σοβαρεύτηκε και διέλυσε τα Τρίκαλα

Ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε εύκολα τη θεσσαλική ομάδα με 86-51 – Σπουδαία εμφάνιση από τον Αγραβάνη, που είχε 20 πόντους και 9 ριμπάουντ.