Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη για να «σφραγίσει» την πρόκριση!

Νίκη για να «σφραγίσει» την πρόκριση!
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 - 16:21

Τη νίκη με την οποία θα «σφραγίσει» την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Eurocup ψάχνει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου στον αγώνα με την Μπεσίκτας!

Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Γκορζόβ στην Πολωνία, απέναντι στην τουρκική ομάδα έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» τη δεύτερη θέση στον Α’ όμιλο. Αν καταφέρουν και πάρουν τη νίκη, τότε την επόμενη αγωνιστική θα παλέψουν με την Ρίγα για την πρώτη θέση του ομίλου!

Μοναδική απούσα για την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη είναι η Αφροδίτη Κοσμά, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη διάθεση της προπονήτριας του Ολυμπιακού.

Την αποστολή για τον αγώνα με την Μπεσίκτας απαρτίζουν οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά.

Διαβάστε επίσης

Προπονήθηκε ο Σπανούλης

Προπονήθηκε ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Θρύλου μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης, χωρίς όμως επαφές και σύντομα θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου- Εκτός Μιλουτίνοφ, Μάντζαρης, Αγραβάνης