Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα αναποδιά με Μάντζαρη, δεν ταξιδεύουν Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης

Νέα αναποδιά με Μάντζαρη, δεν ταξιδεύουν Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 - 20:01

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργο Πρίντεζη, όπως αναμένονταν αλλά και δίχως τον Βαγγέλη Μάντζαρη, όπως όλα δείχνουν, θα ταξιδέψει την Τετάρτη (16:30) ο Ολυμπιακός, με πτήση τσάρτερ, για το Κάουνας και το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ζαλγκίρις (20:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και τελευταίας του πρώτου γύρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την Τρίτη, για 2η μέρα, την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την επικίνδυνη ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (9-5 ρεκόρ, 81.6 πόντους μ.ο.) ωστόσο οι αναποδιές δεν τους αφήνουν σε ησυχία. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης γύρισε στην προπόνηση το πόδι του (δεξί) με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα και όπως καταλαβαίνει κανείς πιθανότατα θα απουσιάζει κι αυτός από το παιχνίδι του Κάουνας.

Το βράδυ της Τρίτης ο Μάντζαρης θα κάνει μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαφανεί πλήρως η κατάστασή του και τα αποτέλεσμα αυτής θα γίνουν γνωστά αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα δουν τη σοβαρότητα και επακριβώς την κατάσταση και θα κρίνουν, αν δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αν μπορεί να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα. Ο χρόνος είναι λίγος που μεσολαβεί πάντως και εύλογα καταλαβαίνει κανείς πόσο εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Έλληνα διεθνή γκαρντ στο ματς με την Ζαλγκίρις.

Από κει και πέρα, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργος Πρίντεζης δεν προπονήθηκαν ούτε την Τρίτη και δεν θα μπουν όπως είναι εύλογο, στο αεροπλάνο για το Κάουνας. Οι δύο ψηλοί συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους αλλά και ενδυνάμωσης προκειμένου να απαλλαγούν εντελώς από τις ενοχλήσεις στους αστραγάλους τους.

Διαβάστε επίσης