Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα αυτοκτονία της Μπάμπεργκ στο Τελ Αβίβ (Vids)

Νέα αυτοκτονία της Μπάμπεργκ στο Τελ Αβίβ (Vids)
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 23:16

Η Μπάμπεργκ φαίνονταν να κρατά το «διπλό» στο Τελ Αβίβ καθώς 5 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μακάμπι προηγούνταν με 76-84. Νέα αυτοκτονία, κάτι που συνηθίζει από πέρσι, την βρήκε με τη κόρνα της λήξης να κοιτάει την «ομάδα του λαού» να πανηγυρίζει μία απρόσμενη νίκη με 90-88, με τους Γερμανούς να μην καταφέρνουν σαστισμένοι να κάνουν καν φάουλ στο τέλος. Η Μακάμπι έφτασε στο 9-8 στην 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και η Μπάμπεργκ στο 6-11.

Κορυφαίος για την ομάδα του Νέβεν Σπάχια ο Ρολ με 23 πόντους, 14 πέτυχε ο Ντιπαρτολομέο και από 10 πρόσθεσαν οι Τάιους, Μπόλντεν (10 ριμπάουντ), Παρακχούσκι. Ακόμα 11 πρόσφερε ο Τζάκσον που μοίρασε 8 ασίστ.

Θετικός ο Χάκετ αν και στο τέλος έχασε μία βολή (5/6) με 12 πόντους, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, 20 πόντους πέτυχε ο Μούσλι και πήρε 7 ριμπάουντ, ενώ 23 πέτυχε ο Χίκμαν (5/9 τρίποντα) που δεν έφτασε κι αυτός. Στους 5 πόντους ο Ζήσης (1/4 σουτ) και 3 ασίστ από τον έλληνα γκαρντ.

Διαβάστε επίσης

Το ταξίδι τελείωσε, πλέον κοιτάζει το νταμπλ

Το ταξίδι τελείωσε, πλέον κοιτάζει το νταμπλ

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου ηττήθηκε από την Τζιρόνα με 89-62, και έμεινε εκτός συνέχειας του Eurocup, φτάνοντας τελικά μέχρι και τους 16 της διοργάνωσης. Πλέον στόχο των νταμπλούχων Ελλάδας είναι οι διατήρηση των κεκτημένων τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

«Χάσαμε το μυαλό μας στην επίθεση»

«Χάσαμε το μυαλό μας στην επίθεση»

Ο Κώστας Μίσσας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τζιρόνα, τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν συγκεντρωμένη στην επίθεση και έτσι έχασε το μυαλό της στην άμυνα.