Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Φελντέιν, «παίζεται» των Άντιτς-Όμιτς

Χωρίς Φελντέιν, «παίζεται» των Άντιτς-Όμιτς
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 20:43

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου στην αποστολή του. Δεν έχουν προβλήματα όμως μονάχα οι Πειραιώτες. Σημαντικές απουσίες αναμένεται να έχει και ο Ερυθρός Αστέρας.

Οι Σέρβοι λοιπόν σίγουρα θα στερηθούν τους 12,2 πόντους κατά μέσο όρο του Τζέιμς Φελντέιν. Ο Δομινικανός γκαρντ έχει υποστεί διάστρεμμα και ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Την ίδια ώρα, ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να μην έχει δύο ακόμα παίκτες στο ρόστερ του για το ματς με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή.

Ο Πέρο Αντιτς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και τίθεται αμφίβολος για το ματς με την πρώην ομάδα του, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Σέρβων, Άλεν Όμιτς.

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή του Ρότσεστι

Η επιστροφή του Ρότσεστι

Ο Αμερικανός γκαρντ δείχνει ανανεωμένος στον Ερυθρό Αστέρα και είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για τον Ολυμπιακό την Παρασκευή.

Δεν πάει Βελιγράδι ο Παπαπέτρου

Δεν πάει Βελιγράδι ο Παπαπέτρου

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε για την αποστολή του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.