Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός»

«Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 19:39

Στη διάθεση των σπουδαστών του ΑΝΤ1 MediaLab τέθηκε την Τρίτη ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με τον γκαρντ του Θρύλου να απαντάει σε ερωτήσεις που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αρχικά για την παραμονή του στην ομάδα του Ολυμπιακού, ο 28χρονος παίκτης των «ερυθρόλευκων» τόνισε «Για να φύγεις από μια ομάδα να πας σε μια άλλη, που είναι εξίσου ανταγωνιστική και το αντίπαλον δέος, πρέπει κάτι να σου λείπει από την ομάδα σου και η άλλη ομάδα να έχει κάτι παραπάνω από τη δική σου. Εγώ δεν βρήκα τίποτα από αυτά τα δύο, γι’ αυτό αποφάσισα ότι το καλύτερο ήταν να μείνω» ενώ για τις συνέπειες που θα είχε μια ενδεχόμενη αλλαγή στρατοπέδου υποστήριξε: «Μια τέτοια μετακίνηση σε στιγματίζει. Όταν είσαι σε μια ομάδα 6 χρόνια, τη νιώθεις οικογένειά σου και δεν μπορείς να την αφήσεις».

Μάλιστα δήλωσε ότι υπήρχαν και άλλες προτάσεις το καλοκαίρι πέρα από εκείνη του Παναθηναϊκού, ενώ αναφορικά με το ΝΒΑ, σχολίασε με χιούμορ: «Στην Αμερική θα πήγαινα μόνο για διακοπές».

Για το κλίμα στην ομάδα του Πειραιά ο Μάντζαρης είπε: «Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός, στο πρόγραμμα το να παίξεις μπουνιές με τους συμπαίχτες σου. Όταν συναναστρέφεσαι με ανθρώπους τόσο συχνά, όπως εγώ με τους συμπαίχτες μου, και θα βριστείς και θα παίξεις μπουνιές. Όταν είσαι Έλληνας και η ομάδα είναι η οικογένειά σου, μετά από μια αποτυχία θα βγεις έξω και θα ακούσεις την κριτική του κόσμου. Ο Αμερικάνος δεν θα νιώσει αυτή την πίεση».

Για την πίεση που υπάρχει στην Ελλάδα, ο γκαρντ του Θρύλου δήλωσε «Είμαστε η χώρα της υπερβολής. Πριν δύο χρόνια, όταν κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, μας περίμεναν 20.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ενώ πριν έναν μήνα ήμασταν όλοι για να φύγουμε». Μάλιστα τόνισε ότι έφτιαξε τις καφετέριες για να δουλεύει ο αδερφός του, ενώ υπογράμμισε ότι θα ήθελε να τον θυμάται ο κόσμος όταν κρεμάσει τη φανέλα του ως «τον παίχτη που αποτελούσε μέρος της χρυσής γενιάς του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Δεν πάει Βελιγράδι ο Παπαπέτρου

Δεν πάει Βελιγράδι ο Παπαπέτρου

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε για την αποστολή του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.