Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε κάτι από όλους

Πήρε κάτι από όλους
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 - 11:10

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Στις μεγάλες νίκες μένουμε όλοι στους πρωταγωνιστές. Μοιραία το μυαλό μας πηγαίνει σε αυτούς που πετυχαίνουν τους πόντους και ουσιαστικά κλέβουν τη δόξα των υπολοίπων στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη είχε έναν «καυτό» Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος μετά το ματς έκανε την αυτοκριτική του στην κάμερα της Nova τονίζοντας πως τώρα έπαιξε καλά αλλά σε κάποια 1-2 παιχνίδια δεν βλεπόταν. Αναντίρρητα όμως οι 21 πόντοι του εντυπωσιάζουν. Αρκούν όμως για να πάρει η ομάδα του μία νίκη στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ;

Όχι βέβαια. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν στην ευχάριστη θέση να πάρει κάτι από όλους. Ακόμα και χωρίς σκορ άπαντες βοήθησαν την ομάδα του. Όπως και ο ίδιος είπε στα αποδυτήρια, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν άποντος όμως σοβαρότατος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Στο πρώτο του πέρασμα στο ματς, ο Χόλις Τόμπσον πρόσφερε πόντους στον Ολυμπιακό. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν θετικός στα επιθετικά του καθήκοντα, ενώ βοήθησε και στην άμυνα. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, προερχόμενος και αυτός από πυρετό, δεν ήταν καλός επιθετικά, όμως χρησιμοποίησε σωστά τα φάουλ του για να ανακόψει το ρυθμό της Ρεάλ. Ο Μιλουτίνοφ «έσβησε» τον Ταβάρες, έπαιξε εκπληκτικές άμυνες στα πόδια και κατέβασε και 12 ριμπάουντ.

Ο Γουίλτζερ σκόραρε 12 πόντους, όμως το σημαντικότερο όλων είναι ότι έδωσε ποιοτικές ανάσες στον Πρίντεζη. Ο Ρόμπερτς, ξεκόλλησε την ομάδα του με κάποιες προσωπικές ενέργειες, ενώ ο Παπανικολάου και με την άμυνά του και με καίρια… χτυπήματα στην επίθεση βοήθησε και με το παραπάνω.

Την ίδια ώρα ο Παπαπέτρου ήταν καλός αμυντικά, ενώ ο ΜακΛιν παρότι σε κακή μέρα, ήταν ο παίκτης που σταμάτησε στο τέλος τον Ντόντσιτς παίζοντας τον εκπληκτικά στα βήματά του.

Το σημαντικότερο όλων; Προσηλωμένοι άπαντες στον στόχο τους, με την ομάδα του Ολυμπιακού να κατακτάει άλλη μία νίκη και να φτάνει στις 15 νίκες στην Ευρωλίγκα. Ολοι συνείσφεραν, σε πράγματα που η στατιστική υπηρεσία δεν μπορεί να τις καλύψει.

Διαβάστε επίσης

Το Κύπελλο το θέλει...

Το Κύπελλο το θέλει...

Στις 17 του μηνός, ο Ολυμπιακός έχει τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, τον οποίο και θέλει να τον κερδίσει.

Νίκησε αλλά έχασε την πρωτιά

Νίκησε αλλά έχασε την πρωτιά

Η U18 του Ολυμπιακού επιβλήθηκε της Ρεάλ Μπέτις με 80-77, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τον τελικό του " ADIDAS NEXT GENERATION" της Ευρωλίγκας.