Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλήρης στη Δάφνη

Πλήρης στη Δάφνη
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 - 14:37

Με τον Άγιο Δημήτριο κοντράρεται για τη 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ αύριο στις 16:45 ο Ολυμπιακός και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει την πετυχημένη εν Ελλάδι πορεία του.

Το καλό για τον Κώστα Μίσσα, είναι το γεγονός πως παρατάσσει πλήρη την ομάδα του, καθώς η Αφροδίτη Κοσμά ξεπέρασε το πρόβλημα που την ταλάνιζε και ως εκ τούτου, τέθηκε στη διάθεσή του.

Για τον αγώνα μίλησε στο osfp.gr ο τεχνικός της ομάδας, που είπε. «Η Δάφνη είναι μία αξιόμαχη ομάδα και θεωρώ πως ένα βασικό στοιχείο το οποίο πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι είναι το κομμάτι της άμυνάς μας και της σοβαρότητάς μας, που είναι και η βασική αρχή στο παιχνίδι μας. Στη συνέχεια τώρα, αναφορικά με το κομμάτι της επίθεσης, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αναφορικά με το πλάνο μας. Είναι κάτι που βελτιώνουμε συνεχώς και περιμένουμε στο βάθος του χρόνου ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση».

Αναλυτικά η αποστολή

Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Διαβάστε επίσης

Χαμός με τον Παπαπέτρου

Χαμός με τον Παπαπέτρου

Πολιορκήθηκε από τον κόσμο στην Ερμού ο Έλληνας γκαρντ που δεν σταμάταγε να βγάζει φωτογραφίες.

Χρόνια Πολλά απ' την ΚΑΕ (pic)

Χρόνια Πολλά απ' την ΚΑΕ (pic)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε κι αυτή με τη σειρά της στον γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού, τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς.