Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κάνουμε μια νίκη… δήλωση με Ολυμπιακό»

«Να κάνουμε μια νίκη… δήλωση με Ολυμπιακό»
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 - 20:41

Για το παιχνίδι απέναντι στην πρώην του ομάδα τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Κάιλ Χάινς στην Ευρωλίγκα λέγοντας πως η ΤΣΚΚΑ θέλει τη νίκη για διατηρήσει τον ρυθμό της αλλά και να κάνει μία νίκη… δήλωση.

Ο Αμερικανός σέντερ της ΤΣΣΚΑ τόνισε λοιπόν πως «πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ερχόμαστε από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Ο Ολυμπιακός παίζει καλά εκτός έδρας πρόσφατα. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και να τον διατηρήσουμε στα πλέι οφ.

Είναι η τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, έχουμε μία εβδομάδα με δύο διαδοχικά παιχνίδια και όλες οι ομάδες θα παλέψουν σκληρά. Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη-δήλωση και να τελειώσουμε την κανονική περίοδο όσο ψηλότερα μπορούμε».

Ο προπονητής του Δημήτρης Ιτούδης από την πλευρά του υποστήριξε πως…

«Θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, διότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που διαθέτει πολλά όπλα. Έτσι, λοιπόν, προετοιμαζόμαστε γι' αυτή την αναμέτρηση».

Διαβάστε επίσης

Τζαμέλ… κάντο ξανά (Vid)

Τζαμέλ… κάντο ξανά (Vid)

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ είχε πραγματοποιήσει… εμφανισάρα στο ΣΕΦ, την κορυφαία του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα