Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μυαλό στην Εφές

Το μυαλό στην Εφές
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 15:09

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ωστόσο αυτή η ήττα δεν «πλήγωσε» τους Πειραιώτες, οι οποίοι διατηρούν το προβάδισμα για την τρίτη θέση, έχοντας και πολλές πιθανότητες ακόμη και για την δεύτερη στο τέλος της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Για να το πετύχει αυτό χρειάζεται μόνο νίκες μέχρι το τέλος, με άλλα λόγια να κάνει το 3 στα 3, αρχής γενομένης στο ματς με την Αναντολού Εφές.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν το βράδυ της Παρασκευής (23/03) στο ΣΕΦ την τουρκική ομάδα με αποκλειστικό στόχο να πάρει τη νίκη και να βρίσκονται έτσι πολύ κοντά στο να πετύχουν τον στόχο τους.

Το μυαλό όλων βρίσκεται, λοιπόν, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας σβήσει τα όσα έγιναν στην Ρωσία. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γνώριζε ότι το ματς με την Εφές έχει μεγαλύτερη αξία για τους Πειραιώτες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τα έδωσαν όλα, κοντράροντας μέχρι το τέλος την ΤΣΣΚΑ.

Ωστόσο, η νίκη με την Εφές πλέον αποτελεί μονόδρομο και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να καταθέσουν τη ψυχή τους στο παρκέ, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα και συνεχίζοντας να βρίσκονται (τουλάχιστον) στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης