Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σε αυτό το επίπεδο, αν έχεις άγχος… πας σπίτι σου»

«Σε αυτό το επίπεδο, αν έχεις άγχος… πας σπίτι σου»
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 - 09:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Την επικινδυνότητα της Εφές αλλά και τον στόχο της κατάκτησης και τυπικά του πλεονεκτήματος έδρας, τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη στο ΣΕΦ, στην οποία είχε στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Μάντζαρη όχι όμως και τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά πως «δεν νομίζω ότι υπάρχει άγχος, γιατί όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, αν έχεις άγχος, πας σπίτι σου. Η δουλειά μας είναι να αποδίδουμε και να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, που έχουμε σταθεί ψηλά στη βαθμολογία. Μένει να κερδίσουμε τα 3 τελευταία παιχνίδια, για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν το έχουμε ακόμα».

Στη συνέχεια τόνισε για την Εφές πως είναι «πολύ επικίνδυνη, που ναι μεν έχει μόνο 6 νίκες, αλλά στα τελευταία παιχνίδια όταν χάνει, χάνει δύσκολα. Είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι φύσει αθλητική ομάδα, έχουν πάρει τον Ουίμς, έχουν καλούς σκόρερ και οι παίκτες της αν βρουν ρυθμό σε σκοτώνουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο και προσηλωμένοι στα καθήκοντά μας, να παίξουμε ατομική και ομαδική άμυνα, για να σταματήσουμε τον επιθετικό τους οίστρο. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους».

Ερωτηθείς για τους τραυματίες τόνισε πως «ο Παπανικολάου θα είναι εκτός, ο Μάντζαρης εντός» ενώ για το τάιμ άουτ του Ιτούδη στα 36΄΄ απάντησε: «Ουδέν σχόλιον».

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο βήμα για την κούπα!

Το πρώτο βήμα για την κούπα!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 20:00 στο ΔΑΚ Γλυφάδας τον Φάρο Κερατσινίου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ρέφερι του Final-4

Οι ρέφερι του Final-4

Έχουν οριστεί τόσο για τους δύο ημιτελικούς όσο για τον μικρό και τον μεγάλο τελικό.