Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο βήμα για την κούπα!

Το πρώτο βήμα για την κούπα!
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 - 10:57

Στη διεκδίκηση ακόμη ενός Κυπέλλου Ελλάδος μπαίνει σήμερα, Παρασκευή (23/03) στις 20:00 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν στο ΔΑΚ Γλυφάδας τον Φάρο Κερατσινίου για τα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα θέλουν πάρα πολύ να κατακτήσουν ακόμη ένα τρόπαιο, δείχνοντας την υπεροχή τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις στις οποίες μετρούν μόνο νίκες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει προετοιμάσει τις αθλήτριες της ομάδας, έτσι ώστε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένες αρχικά στο ματς με τον Φάρο Κερατσινίου, ώστε να πάρουν την πρόκριση και να διεκδικήσουν στη συνέχεια τον τίτλο στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι παίκτριες του Θρύλου είναι έτοιμες για ακόμη μία κούπα και χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους, όπως πάντα, ώστε να τα καταφέρει και να τον κάνει ξανά περήφανο.

Η αποστολή του Θρύλου αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει στις νίκες

Επιστρέφει στις νίκες

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21:00 στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές και θέλει να βγάλει αντίδραση, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάληψη τουλάχιστον της 3ης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr/NS1

Οι ρέφερι του Final-4

Οι ρέφερι του Final-4

Έχουν οριστεί τόσο για τους δύο ημιτελικούς όσο για τον μικρό και τον μεγάλο τελικό.