Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Από τη μεριά μας το καλύτερο δώρο»

«Από τη μεριά μας το καλύτερο δώρο»
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 22:42

Το πρώτο τρόπαιο για τη χρονιά ήρθε για το μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού και το σήκωσε η Εβίνα Σταμάτη. Η έμπειρη γκαρντ του Ολυμπιακού αφιέρωσε την κούπα στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε την Κυριακή την ονομαστική του γιορτή.

Με την αρχηγό του Θρύλου να τονίζει: «Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου. Είμαστε πολύ χαρούμενες που για τρίτη συνεχόμενη φορά φέρνουμε την κούπα στον Πειραιά. Από την μεριά μας, θέλουμε να την αφιερώσουμε, στον πρόεδρό μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει τη γιορτή του σήμερα, και νομίζω δεν θα μπορούσαμε να του κάνουμε από τη μεριά μας καλύτερο δώρο. Πρόεδρε χρόνια πολλά και το αφιερώνουμε σε σένα».

Και συνέχισε, επισημαίνοντας: «Και φυσικά το αφιερώνουμε στον κ. Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας σε ότι του ζητούμε, είναι εδώ και μας στηρίζει και τέλος στον κ. Γιώργο Λεριώτη, ο οποίος είναι εδώ και μας στηρίζει, σε ότι και αν χρειαστούμε μέσα στο γήπεδο αλλά και προσωπικά την κάθε μία μας. Μας αγαπάει ξεχωριστά και είναι πάντα δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε λοιπόν και τους τρεις, αλλά και στον κόσμο εννοείται που ήρθε δίπλα μας και μας υποστήριξε».

Διαβάστε επίσης