Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ χαρούμενες που ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

«Πολύ χαρούμενες που ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού»
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 22:49

Εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από την Στέλλα Καλτσίδου. Η διεθνής φόργουορντ στάθηκε στη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και την ομάδα του μπάσκετ Γυναικών. Σχολιάζοντας πως τόσο οι καλαθοσφαιρίστριες όπως και όλοι οι αθλητές και οι ομάδες του Θρύλου τον στηρίζουν.

Τα λόγια της ήταν: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που φέραμε άλλη μία ακόμα κούπα στον Πειραιά. Θα ήθελα λοιπόν αφιερώσω τη νίκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρό μας, που χάρη σε αυτόν βρισκόμαστε εδώ. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή του και θα θέλαμε να ξέρει ότι έχει πάντα και την δική μας στήριξη και όλων των ομάδων του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ χαρούμενες που ανήκουμε σε αυτήν την οικογένεια. Χρόνια του πολλά, είναι το δώρο μας για αυτόν σήμερα και ελπίζουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και αυτόν και τους οπαδούς μνας και να συνεχίσουμε έτσι».

Συνέχισε, εξηγώντας: «Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από την μεριά μου έναν αφανή ήρωα, τον κ. Λεριώτη, ο οποίος είναι από τις πιο σημαντικές κολώνες της ομάδας. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι κοντά μας, αλλά και τον κ. Κουντούρη. Αυτοί οι άνθρωποι για μας είναι όλος ο Ολυμπιακός και ελπίζω να τους δώσαμε μεγάλη χαρά σήμερα».

Διαβάστε επίσης