Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στον Ολυμπιακό πρέπει πάντα να δίνει το 100%»

«Στον Ολυμπιακό πρέπει πάντα να δίνει το 100%»
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 - 22:11

Μαζί με τον Κώστα Μίσσα, στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη», βρέθηκε και η αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Εβίνα Σταμάτη.

Η παίκτρια του Θρύλου, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του 3ου διαδοχικού Κυπέλλου Ελλάδας, όπως επίσης και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η Εβίνα Σταμάτη, μίλησε:

Για το άγχος του φαβορί:

«Ο coach μας προετοιμάζει κάθε φορά, μας μιλάει συνεχώς. Η πίεση του φαβορί μπορεί να "επηρεάσει" τον αθλητή και ο προπονητής μας είναι πάντα εκεί να μας υπενθυμίζει πράγματα με τις ομιλίες του. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά με τον εαυτό μας.

Ο ανταγωνισμός δεν υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα που μας δυσαρεστεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προπονούμαστε λιγότερο. Προετοιμαζόμαστε συνεχώς και μόνες μας και μέσα στο παρκέ. Ένα πολύ σημαντικό κίνητρο που έχουμε είναι ότι παίζουμε στον Ολυμπιακό και ο κόσμος που έρχεται να μας στηρίξει θέλει να μας βλέπει να δίνουμε το 100% κάθε φορά. Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα».

Ποιο τρόπαιο ξεχωρίζει:

«Όλα τα τρόπαια θυμάμαι. Πιο πολύ το χθεσινό που είναι πιο πρόσφατο αλλά το πρώτο κύπελλο που έγινε στη Λευκάδα ήταν σίγουρα το πιο γλυκό αλλά κάθε μια έχει τη δικιά της γλύκα».

Για τη συνέχεια:

«Δεν μπορώ να φανταστώ να παίζεις σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και να μην δίνεις το 100%. Ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί και τώρα πάμε για το ντάμπλ».

Για τον Παναγιώτη Φασούλα:

«Είναι χαρά που τον έχουμε στην ομάδα μας. Εμείς τον θυμόμαστε στα πρώτα μας βήματα. Είναι μια προσωπικότητα που κάθε ομάδα θέλει να έχει στην ομάδα της. Είναι καθημερινά δίπλα μας».

Διαβάστε επίσης