Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελευταία στιγμή για Πρίντεζη…

Τελευταία στιγμή για Πρίντεζη…
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 - 20:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (30/03) κόντρα στη Μάλαγα στην Ισπανία (19:00) για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη να αποτελεί ερωτηματικό…

Ο εκ των αρχηγών των «ερυθρόλευκων» δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας ούτε την Πέμπτη- καθώς ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή που του προκάλεσε ένα σκίσιμο ανάμεσα στα δάκτυλα του ποδιού του, με αποτέλεσμα να μην πατάει καλά το πόδι του- και στον Ολυμπιακό αναμένουν να δουν την κατάστασή του και στην προπόνηση της Πέμπτης για να αποφασιστεί αν τελικά θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή στην Ισπανία.

Αντίθετα, ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη μέρα έχοντας ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε στον αχίλλειο (σ.σ. λόγω κόπωσης), ενώ ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του στο γόνατο (σ.σ. οστικό οίδημα στην δεξιά επιγονατίδα και τενοντίτιδα επιγονατιδικού) και ούτως ή άλλως είχε τεθεί εκτός αναμέτρησης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί της Πέμπτης και ακολούθως, η αποστολή θα μεταβεί στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η πτήση τους για Μαδρίτη και από εκεί με ανταπόκριση θα μεταβούν στο νότια Ισπανία και δη τη Μάλαγα.

Διαβάστε επίσης