Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παίζω με όλη μου την καρδιά για τον Ολυμπιακό, θέλω μόνο να κερδίζω»

«Θα παίζω με όλη μου την καρδιά για τον Ολυμπιακό, θέλω μόνο να κερδίζω»
Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018 - 13:06

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζακ ΛεNτέι το προηγούμενο διάστημα, ενισχύοντας τη θέση των ψηλών της ομάδας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Θρύλου στο Olympiacosbc.gr τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος και ευλογημένος που βρίσκεται σε μία ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή και πολύ μεγάλους παίκτες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα παίζει με όλη του την καρδιά για να βοηθάει την ομάδα, ενώ εμφανίστηκε ανυπόμονος να ξεκινήσει η νέα σεζόν και να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού και για το γεγονός ότι θα έχει προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ:

«Είμαι πραγματικά ευλογημένος που θα είμαι μέλος μια τόσο σπουδαίας ομάδας και θα βρίσκομαι υπό τις οδηγίες ενός τόσο σπουδαίου προπονητή όπως είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε και θα δουλέψω πολύ σκληρά για να τον δικαιώσω».

Για το άλμα στην καριέρα του:

«Κάθε φορά που αγωνίζομαι για μια ομάδα, περιμένω πρώτα από όλα το καλύτερο από τον εαυτό μου. Θέλω όπου πάω και όποια φανέλα φοράω να κερδίζω. Πέρυσι δούλεψα σκληρά, έκανα μια καλή σεζόν και αυτό με έφερε στον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα κάνω και στη νέα μου ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και να παίζω με όλη μου την καρδιά για τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες μου».

Για το όσα είχε ακούσει για τον Ολυμπιακό:

«Είχα ακούσει πολλά σπουδαία πράγματα πριν έρθω. Για όσα δεν ήξερα με διαφώτισε ο κόουτς, Μπλατ, μιλώντας μου με λεπτομέρειες για το τί είναι Ολυμπιακός. Αν και η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα τα γνώριζα. Γνώριζα καλά πως είναι μια από της πέντε κορυφαίες ομάδες στον κόσμο έξω από το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και πως έχει μεγάλη ιστορία».

Για τις προσδοκίες του στον Ολυμπιακό:

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίζω κάθε βράδυ και να βοηθάω την ομάδα μου με όποιον τρόπο μου ζητηθεί. Από κει και πέρα, δεν θέλω να πω συγκεκριμένα, στόχος είναι η κατάκτηση αυτού ή του άλλου τίτλου... Θέλω να κάνουμε πάντα ότι χρειάζεται για να κερδίζουμε όλα τα ματς και στο τέλος που θα κάνουμε τον απολογισμό μας να έχουμε κατακτήσει τα πάντα!».

Για το τι θα προσφέρει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα είναι η δύναμή μου! Μπορώ να βάλω την μπάλα στο καλάθι σχεδόν με όλους τους τρόπους, όμως, η δύναμή μου και η ένταση με την οποία αγωνίζομαι θεωρώ πως είναι τα καλύτερα στοιχεία του παιχνιδιού μου».

Για το γεγονός ότι θα συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τόσο μεγάλους παίκτες... Είμαι ενθουσιασμένος για τους νέους 'αδελφούς' που θα κάνω στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά! Έχω να μάθω πάρα πολλά από εκείνους και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσουν να εξελίξω το παιχνίδι μου. Και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για εκείνους...».

Για τη συνάντησή του με τον Γουίλιαμς-Γκος:

«Δεν γνωριζόμασταν από πριν... Εγώ μένω στο Λας Βέγκας, εκείνος είναι εδώ αυτές τις μέρες, οπότε μιλήσαμε και βρεθήκαμε. Είναι πολύ ωραίος τύπος! Είπαμε για τον Ολυμπιακό, την σπουδαία ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας, το πόσο σκληρά είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για να κερδίζουμε κάθε αγώνα και πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μας».

Διαβάστε επίσης