Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στις αποκαλύψεις της νέας σεζόν ο Γκος»!

«Στις αποκαλύψεις της νέας σεζόν ο Γκος»!
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 - 18:13

Σε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα προχώρησε το ισπανικό «Solobasket.com» ξεχωρίζοντας παίκτες τους οποίους περιμένει να είναι «αποκάλυψη» για τις ομάδες του. Πρώτος στη λίστα του Álvaro Velasco García βρίσκεται ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος του Ολυμπιακού για τον οποίο αναφέρει…

«Η ελληνική ομάδα ενισχύθηκε στην περιφέρειά της με έναν παίκτη που έχει σπουδαία ατομική ποιότητα. Θρύλος του Πανεπιστημίου του Gonzaga (παρά το γεγονός ότι έπαιξε εκεί έναν χρόνο), το μέρος που «γέννησε» έναν θρύλο όπως ο Τζον Στόκτον, με τον οποίο μάλιστα τον συγκρίνουν (οι συγκρίσεις είναι πάντα απεχθείς). Βέβαια, δεν είναι τυχαίο πως στη συνέχεια επιλέχθηκε στο draft από τους Γιούτα Τζαζ, αν και σε χαμηλότερη θέση από όσα είχε καταφέρει να δείξει μέσα στη σεζόν.

Είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι πως τον ήθελαν οι πρωταθλητές Ισπανίας, η Βαλένθια, αλλά τον υπέγραψε η Παρτιζάν με την οποία είχε μία σπουδαία σεζόν».

Από κει και πέρα η λίστα περιλαμβάνει επίσης τους…

Κλέμεν Πρέπελιτς από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σάβον Σιλντς από την Μπασκόνια

Έντγουιν Τζάκσον με την Μπούντουσνοστ

Ρέι Μακάλουμ με την Νταρουσάφακα

Ντέβιον Μπούκερ με την Μπάγερν Μονάχου

Γιώργο Παπαγιάννη με Παναθηναϊκό

Κάιλ Κούριτς της Μπαρτσελόνα
Αρτούρας Γκουντάιτις της Μιλάνο

Σκότι Ουίλμπεκιν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Βάλτερ Ταβάρες με τη Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης

Στην αποστολή της Σερβίας ο Μιλουτίνοφ

Στην αποστολή της Σερβίας ο Μιλουτίνοφ

Ο σέντερ του Ολυμπιακού βρίσκεται, όπως αναμενόταν, στην 16αδα που ανακοίνωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.