Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ταχύτητα μέσω της άμυνας και της ενέργειας»

«Ταχύτητα μέσω της άμυνας και της ενέργειας»
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018 - 20:34

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης με 18 πόντους, απέναντι στον Χολαργό, αμέσως μετά τη λήξη του ματς, έδωσε το στίγμα του για τη νέα σεζόν και τη νέα φιλοσοφία του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, μιλώντας στη κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε αρχικά πως «κάναμε μεγάλη προετοιμασία και δύσκολη, όπως είθισται σε ομάδες με μεγάλους στόχους όπως ο Ολυμπιακός. Έχουμε πολλούς καινούριους και σε μικρή ηλικία παίκτες. Στόχος μας είναι να παίζουμε όσο τον δυνατόν καλύτερα και σε μεγαλύτερη διάρκεια».

Στη συνέχεια τόνισε: «Θα επιδιώξουμε να έχουμε ταχύτητα μέσω της άμυνας και της ενέργειας. Να έχουμε περισσότερες κατοχές αλλά να είμαστε έτοιμοι να δείξουμε καλοί και στο «5 εναντίον 5». Όταν δεν μας αφήνει ο αντίπαλος να παίξουμε να μπορούμε να «διαβάζουμε».

Όσο για τον ίδιο; «Μεγαλώνοντας προσπαθείς να βελτιώνεσαι. Κάνω απολογισμό, κοιτάζω τι χρειάζομαι και να δουλεύω το καλοκαίρι τις αδυναμίες μου. Ελπίζω να βγει στο γήπεδο ατομικά και ομαδικά».

Διαβάστε επίσης

Χάιδεψε το γκάζι…

Χάιδεψε το γκάζι…

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Χολαργού με 85-70 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας- Με τον Κολοσσό στους «8».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Χολαργός Live Streaming (vid)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Χολαργός Live Streaming (vid)

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις του, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν στις 18:00 στο ΣΕΦ τον Χολαργό για το Κύπελλο Ελλάδος.