Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν καθίσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Μπλατ»

«Δεν καθίσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Μπλατ»
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 18:11

Μία από τις συνηθισμένες συνεντεύξεις του σε ρώσικο μέσο έδωσε ο Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος με αφορμή και το ματς με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε και στην φημολογία που είχε ενταθεί με την ΤΣΣΚΑ και τον Ντέιβιντ Μπλατ που θα αντικαθιστούσε τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ μίλησε στο «mk.ru», απαντώντας αρχικά στο ερώτημα, αν έχει περισσότερο ενδιαφέρον πλέον το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λόγω του Ντέιβιντ Μπλατ.

«Για μένα όχι. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τον Ντέιβιντ. Ο Μπλατ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς προπονητές στη Ρωσία για προφανείς λόγους. Με την εθνική ομάδα κατάφερε μία τεράστια επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ του 2007. Επίσης, ο Μπλατ είναι ο βασιλιάς των δημοσίων σχέσεων και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη χώρα μας. Πριν το ματς θα του κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά, αλλά μετά θα προσπαθήσουμε να τον νικήσουμε».

Για το αν υπήρξε επαφή μαζί, του Βατούτιν υποστήριξε: «Θα δώσω την είδηση: Ποτέ δεν καθίσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν φτάσαμε ποτέ σε συμφωνία. Γενικά, πάντα υπάρχουν φήμες στον αθλητισμό».

Για το καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα είπε: «Για τον λόγο αυτό το παιχνίδι θα μας δείξει την κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι από τα πιο σοβαρά τεστ στο ξεκίνημα της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Οι διαιτητές του Κυπέλλου

Οι διαιτητές του Κυπέλλου

Σώμος, Τσαρούχα και Ανδρικόπουλος θα σφυρίξουν τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου (Κυριακή 4/11) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.