Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Red Thursday στο Official Store

Red Thursday στο Official Store
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 19:31

Όλος ο κόσμος κινείται στους ρυθμούς της Black Friday αλλά στο επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, το Official Olympiacos Bc Store ζουν στον… δικό τους κόσμο και έχουν οι αθεόφοβοι Red Thursday.

Κόκκινη Πέμπτη λοιπόν και ότι πάρουν οι φίλοι του Ολυμπιακού 50% έκπτωση από όλα τα σημεία του Official Olympiacos Bc Store. Τόσο δηλαδή στα καταστήματα σε Φάληρο και Ερμού αλλά και στο ηλεκτρονικό, όσο στα σημεία πώλησης στο ΣΕΦ.

H Red Friday δεν ισχύει μόνο για την ώρα του αγώνα με τη Ρεάλ αλλά για όλη τη μέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

RED THURSDAY 50% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ! Black Friday Spoiler με 50% σε Ολα τα Προϊόντα του Official Store μόνο για την σημερινή μέρα του αγώνα, τις μπουτίκ του ΣΕΦ, το #RoadStore και το κατάστημα έναντι Γήπ. Καραισκακης. Η Προσφορά είναι τύπου Flash Sale για μερικές ώρες μόνο δηλαδή και θα τρέξει λίγο πριν, την ώρα του αγώνα και μέχρι το άδειασμα του γηπέδου. Ενημερωτικά, δεν θα συμμετάσχουμε στην Black Friday παρα μόνο με αυτήν την προσφορά. *Ισχύουν οι παρακάτω όροι: - Η Προσφορά ισχύει μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων, υπάρχουν εξαιρέσεις. - Δεν επιτρέπονται κρατήσεις και θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας. - Δεν λειτουργεί συνδυαστικά με καμμία άλλα προσφορά και υπερισχύει της μεγαλύτερης. - Ισχύει Μόνο για τον αγώνα 22/11/2018 από 19:00 - 24:00 - Ισχύει Μόνο για τις Μπουτικ του ΣΕΦ (Θ7, Θ3, Vip, RoadStore) και το Κεντρικό Κατάστημα (έναντι. Γηπ. Καραϊσκάκης) - Δεν ισχύει για το e-Shop και το κατάστημα της Ερμού. #REDTHURSDAY #WeAreOlympiacos @olympiacosbc @olympiacos_bc_official_store #officialstore #BlackFridaySpoiler

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Olympiacos Bc Store (@olympiacos_bc_official_store) στις

Διαβάστε επίσης

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Χάνα

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Χάνα

Ο Σενεγαλέζος γκαρντ της Γκραν Κανάρια τραυματίστηκε στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης και ίσως χάσει και τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Έμαθαν από τους καλύτερους! (vid)

Έμαθαν από τους καλύτερους! (vid)

Μνήμες από την… κλοπή του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ξύπνησαν στο χθεσινό αγώνα των Ρώσων κόντρα στη Ζαλγκίρις, με την ομάδα της Μόσχας να δείχνει ότι έχει πάρει… μαθήματα από τον ΠΑΟ, τα οποία εφάρμοσε κόντρα στους Λιθουανούς.