Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμαθαν από τους καλύτερους! (vid)

Έμαθαν από τους καλύτερους! (vid)
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 18:51

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί από τη χθεσινή ημέρα, Τετάρτη (22/11) όπου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε τη νίκη με 99-97 κόντρα στη Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι «κόλλησε» το χρονόμετρο στο φινάλε του ματς.

Πιο συγκεκριμένα, στην επίθεση των Λιθουανών, το χρονόμετρο «έφαγε» πέντε δευτερόλεπτα από την Ζαλγκίρις, με αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ στη συνέχεια να έχει το χρόνο να ισοφαρίσει με τρίποντο του Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Η συγκεκριμένη φάση ξύπνησε μνήμες από την… κλοπή του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε ένα ματς το οποίο είχε διεξαχθεί το 1981. Τότε, ο ΠΑΟ είχε νικήσει με 87-83, σε έναν αγώνα όπου χρειάστηκε ο χρονομετρητής να σταματήσει για πολλά δευτερόλεπτα, αρκετά για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη. Με την σελίδα των οπαδών του Ολυμπιακού στο Facebook «Ρατμ και ζμπρώχνει» να θυμάται τα όσα έγιναν σε εκείνη την αναμέτρηση.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε πάρει τα μαθήματά της από τους… καλύτερους στο είδος και αρκετά χρόνια μετά τα εφάρμοσαν εις βάρος της Ζαλγκίρις.

Αν και βέβαια αυτό που είχε συμβεί το 1981 ήταν αρκετά πιο ακραίο, με τον Παναθηναϊκό να κρατά... τα ηνία στο συγκεκριμένο τομέα.

Διαβάστε επίσης

Red Thursday στο Official Store

Red Thursday στο Official Store

Ότι πάρεις… 50% από τη μπουτίκ του Ολυμπιακού, σε καταστήματα και σημεία στο ΣΕΦ.

Ρεάλ, ΕΔΩ είναι Πειραιάς!

Ρεάλ, ΕΔΩ είναι Πειραιάς!

Ο Θρύλος με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να βάλει τέλος στο φετινό σερί των Μαδριλένων στην Ευρωλίγκα. Live στις 20:45, στο gavros.gr/NS1.