Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα ανοικτά με Τουπάν

Όλα ανοικτά με Τουπάν
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 21:19

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Κυριακή το απόγευμα στο ΣΕΦ (17:00). Η αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με τη συμμετοχή ή όχι του Αξέλ Τουπάν.

Η απόφαση για τη χρησιμοποίησή του ή όχι θα κριθεί λίγες ώρες πριν το ματς. Ο Γάλλος πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου δείχνοντας πώς είναι σε κατάσταση ετοιμότητας. Η τελική απόφαση, όμως, θα παρθεί από τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Η προπόνηση του Σαββάτου έγινε χωρίς προβλήματα, όλοι οι «ερυθρόλευκοι» συμμετείχαν σε αυτή και ο κόουτς του Ολυμπιακού ενδέχεται την Κυριακή να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες κόντρα στο Ρέθυμνο.

Διαβάστε επίσης

Αποδείξεις εδώ και τώρα!

Αποδείξεις εδώ και τώρα!

Το ματς με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ (17:00, CS4, live στο gavros.gr) είναι η ευκαιρία των «ερυθρολεύκων» να βγάλουν αντίδραση.

Σήμερα κρίνεται του Τουπάν

Σήμερα κρίνεται του Τουπάν

Ο Ντέιβιντ Μπλατ λίγο πριν το τζάμπολ του ματς με το Ρέθυμνο θα αποφασίσει αν θα πάρει στην αποστολή τον Γάλλο φόργουορντ.

Γράφει ιστορία ο Μιλουτίνοφ!

Γράφει ιστορία ο Μιλουτίνοφ!

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού στο ματς με το Ρέθυμνο θα φτάσει τα 100 ματς στην Α1 και θα γίνει ο 4ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Θρύλου που τα καταφέρνει.