Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο σημερινό ματς»

«Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο σημερινό ματς»
Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019 - 18:38

Την περασμένη Παρασκευή ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σήμερα έχει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι συγκεντρωμένοι στο ματς αυτό;

Την απάντηση στο ερώτημα έδωσε ο κόουτς Μπλατ μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV. Με τον τεχνικό του Θρύλου να σχολιάζει αρχικά: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει πια, το έχουμε “σβήσει” από το μυαλό μας. Σήμερα μας περιμένει ένα άλλο ματς, είναι μια άλλη ημέρα».

Ο Αμερικανό-Ισραηλινός τεχνικός συνέχισε, λέγοντας: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα σε αυτό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολο να προετοιμαστεί κανείς για ένα τέτοιο ματς, μέσα σε μια ημέρα». Αναφερόμενος στο γεγονός ότι από το ματς με τον Παναθηναϊκό ως εκείνο με την ΑΕΚ ο χρόνος είναι λίγος.

Με τον «ερυθρόλευκο» προπονητή να καταλήγει, αναφέροντας: «Είμαστε μια ομάδα με επαγγελματίες, αυτά είναι τα δεδομένα, αυτό πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί έτοιμη για το ματς αυτό».

Διαβάστε επίσης

Με Τίμα η 12αδα του Ολυμπιακού

Με Τίμα η 12αδα του Ολυμπιακού

Ο Λετονός φόργουορντ βρίσκεται στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ εκτός έμεινε και πάλι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live 101-75 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live 101-75 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ στις 19:30 την ΑΕΚ με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη του κόντρα στον ΠΑΟ για την Ευρωλίγκα. Live στο gavros.gr/CS4.

Ο Σπανούλης απόψε γράφει ξανά ιστορία!

Ο Σπανούλης απόψε γράφει ξανά ιστορία!

Φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, πετυχαίνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Την περασμένη σεζόν πρώτος σκόρερ. Τώρα ετοιμάζεται να γίνει ο κορυφαίος δημιουργός...