Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθάρισε» ο Παναγιώτου για το «πράσινο» Περιστέρι

«Καθάρισε» ο Παναγιώτου για το «πράσινο» Περιστέρι
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 18:30

Έπιασε τόπο το τραπέζωμα… Έκατσαν έφαγαν και τα κανόνισαν. Λίγες ημέρες μετά η Κύμη σφαγιάστηκε στο γόνατο, αλλά όχι μωρέ, δεν έχουμε «εγκληματική οργάνωση» στο μπάσκετ όπως κατήγγειλε στο παρελθόν ο Ηλίας Καφφές, όλα καλώς καμώμενα είναι.

Το Περιστέρι, η αγαπημένη ομάδα του Βασιλακόπουλου και της ΚΕΔ κατά πως φαίνεται (μετά τον Παναθηναϊκό μην γελιέστε) αλλά και του «πράσινου» γραφείου Τύπου που φυτεύτηκε εκεί, πρωτοπαλίκαρου της DPG media που φαίνεται πως συνεργάζεται στενά και με διαιτητή για λογαριασμό στο instagram, μετά το τραπέζωμα στον Βασιλακόπουλο πριν λίγες ημέρες στο Περιστέρι, γονάτισε με «όπλο» τον Παναγιώτου την Κύμη για να πάρει τη νίκη τελικά με 94-93.

Στο 89-93, τα βήματα τα μετέτρεψε σε φάουλ ο εξαίσιος αυτός διαιτητής και χωρίς δισταγμό… πάρε και τεχνική ποινή για να το «κλειδώσουμε». Σε ένα τόσο κλειστό ματς δε, οι βολές ήταν… 37-14! Άξιο το «εργαλείο» του προέδρου.

*Έξαλλοι οι άνθρωποι της Κύμης με τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Θεοδώρου να ποστάρει κατά του Παναγιώτου!

Διαβάστε επίσης

Χάνει με μεγάλες διαφορές!

Χάνει με μεγάλες διαφορές!

Με εξαίρεση τη Μακάμπι, στις υπόλοιπες ήττες του τελευταία ο Ολυμπιακός χάνει με 15 πόντους διαφορά μ.ο... Οι 3 από τις 4 ήττες στο ΣΕΦ ήρθαν με μ.ο. διαφοράς 20 πόντους.

Από τα λίγα θετικά: Έτρεξε…!

Από τα λίγα θετικά: Έτρεξε…!

Πάνω από δύο μήνες και μετά από δέκα παιχνίδια ο Ολυμπιακός κατάφερε και πήρε διψήφιο αριθμό πόντων στον αιφνιδιασμό.

Χωρίς Βεργίνη στο ΣΕΦ

Χωρίς Βεργίνη στο ΣΕΦ

Ο 31χρονος γκαρντ του Άρη θα χάσει το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο.