Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα και έτσι τον τρέμετε… Χωρίς την ΚΕΔ είστε ένα ΤΙΠΟΤΑ!

Ακόμα και έτσι τον τρέμετε… Χωρίς την ΚΕΔ είστε ένα ΤΙΠΟΤΑ!
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 17:38

Ο Ολυμπιακός δεν διανύει καλή σεζόν, έχει προβλήματα, αντιμετώπισε πολλά θέματα, αλλά ακόμα και έτσι τον… τρέμουν. Έτρεξαν να απειλήσουν το δικό τους σύστημα, τους δικούς τους υπαλλήλους, να βάλουν τον Αναστόπουλο στην τελευταία αγωνιστική για να… ξεμπερδεύουν με τον Ολυμπιακό.

Σου λέει κάτσε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, να μας κάνει την απονομή ο Ταβουλαρέας με τον Κορομήλα για να σβήσουμε την ανυπαρξία, την αφάνεια, τις τόσες σκούπες και τα απανωτά γλέντια που τρώμε στην Ευρωλίγκα. Γιατί εκεί δεν υπάρχει ο Συμεωνίδης να χορεύει στον Βασιλακόπουλο και στον Γιαννακόπουλο. Εκεί έχει… φάπες. Απανωτές. Εκεί έχει τον πράσινο θίασο. Τον περίγελο που τον σκούπισε ακόμα και ο Μπουρούσης με τη Μπασκόνια. Εκεί έχει εφτά χρόνια να βλέπεις το Final 4 με το κιάλι. Όλως τυχαίως επί προεδρίας σου. Εκεί δεν είναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπως πολύ σωστά είπες, όπως είναι αυτό το κράτος που σου επιτρέπει να είσαι ακόμα έξω. Εκεί έχει νόμους και ζητάς «συγνώμη» και κάνεις κωλοτούμπα.

Ο Ολυμπιακός θα είναι ο εφιάλτης σας. Ακόμα και στα χειρότερά του να είναι, θα τον τρέμετε!

Διαβάστε επίσης

Η ΚΕΔ οφείλει να δώσει απαντήσεις!

Η ΚΕΔ οφείλει να δώσει απαντήσεις!

Πρώτα δηλώνει ο Γιαννακόπουλος: «Περιμένω μέχρι την ύστατη στιγμή να αποδείξει η ΚΕΔ ότι δεν παίζει παιχνίδια, ότι θα βάλει αυτούς τους διαιτητές στους αγώνες του Ολυμπιακού» και αμέσως μετά ορίζεται ο Αναστόπουλος.