Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστολή του Ολυμπιακού στις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας (pic)

Επιστολή του Ολυμπιακού στις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας (pic)
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 16:47

Επιστολή στην Αδριατική Λίγκα έστειλε ο Ολυμπιακός για το θέμα της συμμετοχής του σε αυτή, η οποία θα συζητηθεί στις 24 Μαΐου στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στη Μπάνια Λούκα. Η επιστολή έχει ως στόχο να πείσει τις άλλες ομάδες να ψηφίσουν θετικά υπέρ του Θρύλου.

Η επιστολή, την οποία υπογράφει ο Χρήστος Σταυρόπουλος, αναφέρει: «Σε συνέχεια των συζητήσεων μας σας ενημερώνουμε για την επιθυμία μας να συμμετέχουμε στην Αδριατική Λίγκα και ζητάμε τη θετική σας ψήφο στην επερχόμενη Γ.Σ.

Αναμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση έχει κάνει βήματα προόδου και δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης.

Για αυτό το λόγο αισιοδοξούμε πως με την παρουσία μας θα ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την εμπορική χρήση της διοργάνωσης. Επίσης με την εμπειρία που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε στην ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο της Λίγκας».

View this post on Instagram

Olimpijakos poslao zvaničan zahtev za učešće u ABA, o čemu će odlučiti skupština lige 24.maja #abaliga #olympiacos

A post shared by Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) on

Διαβάστε επίσης

Ούτε ορθογραφία, ούτε μαθηματικά

Ούτε ορθογραφία, ούτε μαθηματικά

Ούτε μία ώρα δεν πέρασε και ήρθε η πρώτη κωλοτούμπα. Αποσύρεστε αλλά θα παίξετε στο… «2-7» στα πλέι οφ; Ο Ολυμπιακός παίζει με ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές. Είστε; Και στο… 3-6. Ούτε τα βασικά δεν ξέρετε.

Αποσύρεται ο ΠΑΟ από το πρωτάθλημα!

Αποσύρεται ο ΠΑΟ από το πρωτάθλημα!

Οι «πράσινοι» με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πώς δεν κατεβαίνουν στο ματς με την Κύμη, όπως και ότι θα απέχουν από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα.