Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Περιμένει την απάντηση του Τζέρεμι Έβανς

Περιμένει την απάντηση του Τζέρεμι Έβανς
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - 20:23
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στο μεγάλο Λιμάνι επισημαίνουν με κάθε στόμφο πως οι μοναδικές επαφές και προτάσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι με τους Κώστα Σλούκα και Τζέρεμι Έβανς. Στην περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ δεν έχουν αλλάξει και πολλά.

Ο Ολυμπιακός και ο 31χρονος πρώην φόργουορντ της Νταρουσάφακα έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο ο Αμερικανός ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία ώστε να δει αν υπάρχει κάποια προοπτική να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Εξαντλεί τις τελευταίες ημέρες τις πιθανότητες που έχει, δίχως να διαφαίνεται κάτι στον ορίζοντα και στον Πειραιά αναμένουν την οριστική του απάντηση ώστε να ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που έχει επιτευχθεί προ ημερών.

Δεν φαίνεται να έχει πάει πίσω η περίπτωσή του, σίγουρα όμως δεν θα περιμένουν εσαεί.

Διαβάστε επίσης

Προτάσεις πολλές, κουβέντα με έναν! (vids)

Προτάσεις πολλές, κουβέντα με έναν! (vids)

Ο Μίλος, ο Ουοναμέικερ, ο Μαρίνκοβιτς, ο Πάντερ… Καθημερινά προτείνονται πολλοί. Έχουν πολλά στο μυαλό τους οι Πειραιώτες, αλλά δεν έχουν κουβεντιάσει ακόμα με κανέναν τους.

Ολυμπιακός σε Σλούκα: «Εσένα θέλουμε»!

Ολυμπιακός σε Σλούκα: «Εσένα θέλουμε»!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει την πρότασή τους 5.1 εκ. ευρώ συνολικά για 3 χρόνια και έχουν πει στον παίκτη ότι αυτή είναι, δεν μπορούν να πάνε σε κάτι καλύτερο. Του έχουν δείξει και του έχουν πει πόσο πολύ τον θέλουν και περιμένουν…