Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αλλαγές στον σχεδιασμό ελέω… Γκος

Οι αλλαγές στον σχεδιασμό ελέω… Γκος
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 09:41

Έλλειψη παίκτη, αλλά εισροή χρημάτων, σημαίνει αυτομάτως η μετακίνηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στην Αμερική. Ο Ολυμπιακός θα χάσει έναν γκαρντ, αλλά θα βάλει στα ταμεία του αρκετά χρήματα, ικανά να του δώσουν τη δυνατότητα να σχεδιάσει διαφορετικά τις κινήσεις του, στο μεταγραφικό «παζάρι».

Εκτός από τις 750.000 ευρώ, τα οποία οι Πειραιώτες θα εισέπρατταν, για τη νέα σεζόν, πλέον θα βάλουν στα ταμεία τους και ένα ποσό της τάξεως των 650.000 ευρώ, για το ΝΒΑ-out του Γκος, ο οποίος θα πληρώσει τα χρήματα, για να μπορέσει συνεχίσει στους Τζαζ και να αξιοποιήσει το τριετές συμβόλαιο που του προσφέρουν. Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα αυτά, για να τα επενδύσουν σε έναν γκαρντ με υψηλή αξία και -εξίσου- υψηλό κασέ.

Με την πιθανότητα οι Πειραιώτες να βγάλουν από πάνω τους του βαρύ συμβόλαιο του Βαγγέλη Μάντζαρη (ή έστω μέρος αυτού), καθώς υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο μετακίνησής του Έλληνα γκαρντ στην Ούνιξ, τότε αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι τα κενά αυτά θα συμπληρωθούν με σχετική άνεση, δεδομένων των οικονομικών… μπόνους, τα οποία θα προκύψουν.

Διαβάστε επίσης

Γιόβιτς ο αντί-Γκος

Γιόβιτς ο αντί-Γκος

Με την αποχώρηση του Αμερικανού για το ΝΒΑ, ο Ντέιβιντ Μπλατ εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου της Μπάγερν.

Στο Λας Βέγκας με τους Πίστονς ο Τσέρι!

Στο Λας Βέγκας με τους Πίστονς ο Τσέρι!

Ο Αμερικανός ερχόμενος από τον πάγκο για την ομάδα του που «τρέχει» ένα 4-0, παίζει κατά μέσο όρο 11 λεπτά (σε 3 παιχνίδια) και έχει 2.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ.