Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημα στην Κίμκι ο Έβανς

Επίσημα στην Κίμκι ο Έβανς
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 - 17:22

Η ιστορία του Τζέρεμι Έβανς «διαβάστηκε» αρκετά αυτό το καλοκαίρι. Ο Αμερικανός είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό προφορικά, στη συνέχεια ζήτησε χρόνο για το ΝΒΑ και πριν λίγες ημέρες συμφώνησε τελικά με την Κίμκι από την οποία και ανακοινώθηκε επίσημα.

Οι Μοσχοβίτες επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον πρώην Αμερικανό της Νταρουσάφακα, ο οποίος μάλιστα είχε αγωνιστεί στην Κίμκι και τη σεζόν 2016-17. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους της συμφωνίας.

«Αποφάσισα να επιστρέψω στην Κίμκι διότι η ομάδα μου στάθηκε σε έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό που είχα στο παρελθόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να συνεχίσω τη δουλειά που αφήσαμε στη μέση πριν κάποια χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έβανς.

Διαβάστε επίσης

Βασιλακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην Α1»

Βασιλακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην Α1»

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε στο Υπουργείο ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, με τους δύο άντρες, να συζητούν και όπως φαίνεται να συμφωνούν πως δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο θα έκανε ζημιά στο μπάσκετ.

Δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αλλαγή, άρα...

Δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αλλαγή, άρα...

Βιάστηκαν πολλοί και έτρεξαν να πουν πως ο Ολυμπιακός θέλει να μείνει στην Α1 και ότι του βάζει «πλάτη» ο Γιώργος Βασιλακόπουλος... Ο Ολυμπιακός δεν κάνει βήμα πίσω! Είναι ξεκάθαρος στη στάση του και σε αυτά που απαιτεί.

Ο Γαλατσόπουλος, η επιταγή και οι δεσμευμένοι λογαριασμοί!

Ο Γαλατσόπουλος, η επιταγή και οι δεσμευμένοι λογαριασμοί!

Είναι αλήθεια κ. Γαλατσόπουλε ότι από τον ΕΣΑΚΕ πληρώνεστε με επιταγή και όχι με κατάθεση στην τράπεζα όπως όλος ο κόσμος, γιατί έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί σας από την εφορία; Δεν είναι κάτι το κακό ο τρόπος, απλά ρωτάμε αν αληθεύει…