Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάδα ο Πάντερ! (pic)

Στην Ελλάδα ο Πάντερ! (pic)
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 21:59

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κέβιν Πάντερ… Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές διακοπές που πραγματοποίησε στην πατρίδα του και πλέον επέστρεψε στη χώρα μας, όντας έτοιμος να πιάσει δουλειά με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πιστεύει πολύ στον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος εντυπωσίασε την περυσινή σεζόν με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια και θέλει να τον δει να κάνει το ίδιο και φέτος με τη φανέλα του Θρύλου.

Να σημειωθεί, ότι ο 26χρονος είχε έρθει ξανά στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας και ατομικές προπονήσεις στο ΣΕΦ, ωστόσο, στη συνέχεια μετέβη στην Αμερική για τις καλοκαιρινές διακοπές, επιστρέφοντας σήμερα και πάλι στη χώρα μας.

Δείτε την ανάρτηση του Πάντερ από το «Ελ. Βενιζέλος»:

Διαβάστε επίσης

Εύκολα την Ιταλία με Γιάννη και Πρίντεζη!

Εύκολα την Ιταλία με Γιάννη και Πρίντεζη!

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ Ανδρών δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στους Ιταλούς, στην δική της πρεμιέρα στο τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησε με 83-63...

Έρχεται στην Ελλάδα ο Τσέρι! (pic)

Έρχεται στην Ελλάδα ο Τσέρι! (pic)

Όπως έκανε γνωστό μέσω των social media, ο Αμερικανός γκαρντ θα έρθει αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό...

Στο ΟΑΚΑ ο Μπλατ...

Στο ΟΑΚΑ ο Μπλατ...

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο παρακολουθώντας από κοντά τη φιλική αναμέτρηση της Σερβίας του Νίκολα Μιλουτίνοφ με την Τουρκία.