Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Ολυμπιακός έχει καλύψει τις οφειλές»

«Ο Ολυμπιακός έχει καλύψει τις οφειλές»
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - 14:51

Τέλος στα πάμπολλα σενάρια, τα οποία αφορούσαν στο οικονομικό κομμάτι και την σχέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με παίκτης, βάζει με ανακοίνωσή της η Ευρωλίγκα. Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ τονίζει πως, αν και ο Ολυμπιακός έγινε αντικείμενο έρευνας, μετά από καταγγελίες, οι οποίες είχαν γίνει και αφορούσαν σε επιπλοκές ως προς την εξόφληση παικτών, κατά την περσινή περίοδο (ο Θρύλος ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο συγκεκριμένο κομμάτι), όλα βαίνουν καλώς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση, η οποία ξεκαθαρίζει το τοπίο, σε σχέση με την εικόνα που ήθελαν να… αιωρείται, οι απέναντι: «Η οικονομική διεύθυνση της διοργανώτριας Αρχής επανεξέτασε την υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο σχετικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Στις 27 Μαΐου το αρμόδιο τμήμα της Euroleague είχε αναφέρει στην οικονομική διεύθυνση το συγκεκριμένο πρόβλημα και είχε αποφανθεί πως υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών.

Έκτοτε η Euroleague παρακολουθεί την πορεία των διακανονισμών που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ολυμπιακού και παικτών και επιβεβαιώνει πως έχουν ακολουθηθεί πιστά όλα όσα είχαν συμφωνηθεί έχοντας καλύψει τις οφειλές που υπήρχαν».

Διαβάστε επίσης