Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προς sold out οι «θρυλικές» εκδρομές της ΚΑΕ

Προς sold out οι «θρυλικές» εκδρομές της ΚΑΕ
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 - 11:13

Η ζήτηση για τις εκδρομές που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Αγία Πετρούπολη (22-23/01) και στο Κάουνας (3-4/02) για τις αναμετρήσεις με Ζενίτ (23/01, 19.00) και Ζαλγκίρις (04/02, 20.00) αντίστοιχα, είναι τεράστια! Όπως ενημερώνει σχετικά, η διοίκηση του Θρύλου, στο μπάσκετ, οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι ελάχιστες.

Για τους ΓΑΥΡΟΥΣ Που θέλουν να συνδυάσουν τουρισμό και πλούσιο μπασκετικό θέαμα, σε αγώνες του Θρύλου, ταξιδεύοντας με τα τσάρτερ που θα μεταφέρουν τον Κεμζούρα και τους παίκτες, στη Ρωσία και την Λιθουανία, πρέπει να… τρέξουν, αφού οι θέσεις… τελειώνουν.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Φιλική 100άρα στο Λαύριο με Βεζένκοφ!

Φιλική 100άρα στο Λαύριο με Βεζένκοφ!

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βάζει παιχνίδια, που θα βοηθήσουν στη χημεία του και τις συνεργασίες του και έτσι λοιπόν έπαιξε στο ΣΕΦ νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης με το Λαύριο, το οποίο και κέρδισε με 104-72

Ο Σπανούλης περνάει Ναβάρο!

Ο Σπανούλης περνάει Ναβάρο!

Για τον πρώτο σκόρερ θα του πάρει 2-3 ματς ακόμα, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης είναι έτοιμος να περάσει τον καλό του φίλο και επί χρόνια αντίπαλό του στα ευρωπαϊκά παρκέ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο index. Τι θέλει ο Πρίντεζης για να ξεπεράσει Μπατίστ.

Double-double ο Χαπ!

Double-double ο Χαπ!

Ο Αμερικανός, που αγωνίζεται στην Κρεμόνα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ήταν από τις καλύτερους στη νίκη της ομάδας του με 88-78, κόντρα στην Τριέστε...

Άπαντες παρόντες πλην Ριντ!

Άπαντες παρόντες πλην Ριντ!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την Ολίμπια Μιλάνο (Παρασκευή 25/11- 21:30) με μοναδική απουσία τον Αμερικανό σέντερ.