Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσω Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, για το ματς με Βαλένθια!

Μέσω Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, για το ματς με Βαλένθια!
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 08:20
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Για την Ισπανία και δη τη Βαλένθια αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού- με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε αυτήν- το μεσημέρι της Τετάρτης (8/01).

Οι «ερυθρόλευκοι», αφού προπονήθηκαν κανονικά στο ΣΕΦ το πρωί, στη συνέχεια μετέβησαν στο «Ελ. Βενιζέλος», δίχως φυσικά τους Αμερικανούς Ριντ και Τσέρι, που έχουν τεθεί εκτός ομάδας και θα λυθούν τα συμβόλαιά τους, αλλά κανονικά με τους Μιλουτίνοφ και Πολ, καθώς επίσης και με τον Χαραλαμπόπουλο, που είναι πλέον και τυπικά μέλος της ομάδας, μετά τον δανεισμό του στον Ιωνικό.

Οι Πειραιώτες θα «πετάξουν» με ανταπόκριση αρχικά για τη Μαδρίτη και από εκεί, με άλλη πτήση για τη Βαλένθια. Θα καταλύσουν στη συνέχεια στο ξενοδοχείο τους και θα ξεκουραστούν. Την Πέμπτη θα κάνουν κανονικά το βράδυ προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει και ο αγώνας.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που θα ταξιδέψουν στην ισπανική πόλη δύο μέρες νωρίτερα. Να κάνουν ξεκούραστοι και όχι προερχόμενοι από το ταξίδι των δύο πτήσεων, «γεμάτη» προπόνηση στο «La Fonteta».

Διαβάστε επίσης

Μετά το ματς οι ενέργειες για προσθήκες!

Μετά το ματς οι ενέργειες για προσθήκες!

Την ώρα που Τσέρι και Ριντ έχουν πάρει άδεια και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες λύσεις των συμβολαίων τους, στον Ολυμπιακό θα εντατικοποιήσουν τις ενέργειές τους για γκαρντ και ψηλό, μετά το παιχνίδι της Ισπανίας.