Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα» (video)

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα» (video)
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021 - 23:11

Στο ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά την οκτάδα στην Ευρωλίγκα, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Λάρισα.

Τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμα 10 παιχνίδια να δώσει και πως όλα μπορούν να συμβούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το φιλικό με τη Λάρισα είπε:

«Η σημερινή μέρα είναι διαφορετική και δύσκολη συναισθηματικά για τον Σύλλογο", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκα. "Η σκέψη όλων είναι στα χαμένα παιδιά της Θύρας 7 και στις οικογένειές τους. Ποτέ ξανά να μην βιώσει καμία ομάδα, κανένας σύλλογος, καμία οικογένεια μια τέτοια οδυνηρή απώλεια».

Για το φιλικό με τη Λάρισα:

«Όπως και στο προηγούμενο φιλικό με τον Ιωνικό, θέλαμε να παίξουν τα παιδιά που δεν έχουν χρόνο, ιδίως τα παιδιά της αναπτυξιακής είναι 4 μήνες χωρίς παιχνίδια και δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Με την απουσία κάποιων βασικών είχαμε την ευκαιρία να βρουν χρόνο συμμετοχής.

Δεν έχουμε παιχνίδι τώρα στην Ευρωλίγκα, θα δώσουμε ακόμα ένα φιλικό την ερχόμενη Δευτέρα (με το Μεσολόγγι) και μετά θα ετοιμαστούμε για την Εφές, που ελπίζουμε να έχουμε πίσω τον Βεζένκοφ. Ο Παπανικολάου είναι ακόμα αμφίβολος. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για μας και θέλουμε να τους έχουμε πίσω».

Στη συνέχεια ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας:

«Έχουμε 10 παιχνίδια ακόμα να δώσουμε, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Βλέπετε και στα άλλα αποτελέσματα πως είναι περίεργα, είτε μπορεί να είναι αρνητικά για μας είτε θετικά. Έχουμε δείξει πως διαθέτουμε μια ομάδα που μπορεί να κτυπήσουμε κάθε ομάδα σε κάθε έδρα, αλλά με βάση την εικόνα μας μπορούμε να χάσουμε κάθε παιχνίδι εδώ».

Για την ανανέωση του ΜακΚίσικ:

«Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός άλλαζε προπονητές και παίκτες, αν θυμάμαι καλά είχε αλλάξει 28 ξένους. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να βρεις έναν κορμό παικτών και έχουμε το πρόγραμμα που μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό. Ο Σλούκας είναι σημαντικός για μας, ο Παπανικολάου, ο Βεζένκοφ έχει βρει τον ρόλο του, ο ΜακΚίσικ είναι από τους ξένους που θα μείνει 3η ίσως και 4η χρονιά. Έδειξε με την παρουσία του τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ πως αξίζει να είναι στον Ολυμπιακό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης