Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για τη νέα σεζόν ο... εκρηκτικός ΜακΚίσικ!

Έτοιμος για τη νέα σεζόν ο... εκρηκτικός ΜακΚίσικ!
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:23

Ο Σακίλ Μακκίσικ φώναξε «παρών» στο φιλικό – πρόβα τζενεράλε για την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας για τη Euroleague και την Stoiximan Basket League.

Στο φιλικό απέναντι στο Περιστέρι, στο οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 96-69, ο Μακκίσικ ήταν εντυπωσιακός και αποτελεσματικός στην επίθεση, πραγματοποιώντας μία εμφάνιση από αυτές που μας είχε συνηθίσει από την στιγμή που υπέγραψε στον Θρύλο. Πρόκειται για έναν παίκτη με τρομερή ενέργεια και έκρηξη, ο οποίος είναι ίσως ένας από τους κορυφαίους – σε αθλητικά προσόντα – παίκτες που αγωνίζονται στη Euroleague.

Συγκεκριμένα, στο φιλικό απέναντι στο Περιστέρι, ο Μακκίσικ είχε 14 πόντους, δίνοντας επιθετικές λύσεις στην ομάδα του, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ. Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το γεγονός ότι ο Αμερικανός guard-forward βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, καθώς με την ενέργεια του, με τις αμυντικές του ικανότητες και με το τρομερό transition παιχνίδι του μπορεί να αποτελέσει παίκτη-κλειδί στην φετινή σεζόν της ομάδας.

Χ. Δ.

Διαβάστε επίσης