Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Χωρίς ξεκούραση με Προμηθέα

Ολυμπιακός: Χωρίς ξεκούραση με Προμηθέα
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - 00:41

Μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις, την Παρασκευή (15/10) με 83-68 ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς είναι οι μόνες με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο Θρύλος έχει επικρατήσει της ΑΕΚ και του Λαυρίου, με δύο «100αρες». Συγκεκριμένα, έχει νικήσει την ΑΕΚ με 103-78 και το Λαύριο με 72-108. Οι Πατρινοί, από την μεριά τους, έχουν επικρατήσει του Περιστερίου με 81-88 και του ΠΑΟΚ με 84-77.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και, ουσιαστικά, χωρίς ξεκούραση καθώς από την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις μέχρι και την αναμέτρηση με τον Προμηθέα δεν έχει ούτε 48 (!) ώρες ξεκούρασης. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι αποδίδουν εξαιρετικά έως τώρα στην σεζόν, έχουν ως στόχο την νίκη κόντρα στους Πατρινούς ώστε να διατηρήσουν το αήττητο τους.

Μετά την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ματς στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ (22/10), η οποία θα έχει στην διάθεση της – όπως όλα δείχνουν – το νέο μεταγραφικό της απόκτημα Κένεθ Φαρίντ.

Διαβάστε επίσης