Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει στην Ευρωλίγκα ο Σπανούλης!

Επιστρέφει στην Ευρωλίγκα ο Σπανούλης!
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 - 11:22

Οι θρύλοι δεν σβήνουν ποτέ… Οι θρύλοι είναι πάντα εδώ και συνεχίζουν να λάμπουν, πάντα και για πάντα! Έτσι και ο θρύλος του Θρύλου, ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος… επιστρέφει στο μπάσκετ, για λογαριασμό της Ευρωλίγκας! Έστω και από άλλο πόστο και όχι μέσα από το παρκέ, ως παίκτης… Ο Kill Bill θα είναι ο προπονητής στο Next Generation Tournament της Adidas και θα δίνει τις συμβουλές του στα αστέρια του μέλλοντος!

«Το μπάσκετ μου έδωσε τόσα πολλά και θέλω να επιστρέψω και εγώ πράγματα σε αυτό, άρα δεν μπορούσα να μην δεχθώ την σπουδαία ευκαιρία που μου δίνει η adidas να κοουτσάρψ μερικά νέα παιδιά που άρχισαν με τα ίδια όνειρα που είχα εγώ σε μικρή ηλικία. Το τουρνουά συνεχώς αναπτύσσεται για σχεδόν δύο δεκαετίες και θα είναι τιμή μου να δουλέψω με μερικά μελλοντικά αστέρια του αθλήματος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», ανέφερε ο Σπανούλης.

Θα κάνει ντεμπούτο στο ANGT του Μονάχου, στις 21 Γενάρη. Το τουρνουά θα έχει τα κορυφαία ταλέντα της ηπείρου και ο V-Span επιλέχθηκε ως ο προπονητής των Next Generation ομάδων σε κάθε προκριματικό τουρνουά και στους τελικούς του Βερολίνου.

Διαβάστε επίσης