Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Πάτησε γκάζι και +6 στο δεκάλεπτο!

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Πάτησε γκάζι και +6 στο δεκάλεπτο!
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 20:07

Ο Ολυμπιακός μπήκε «μουδιασμένος» στο παιχνίδι, όντας άστοχος στην αρχή, ελέω της μεγάλης απουσίας της ομάδας από την αγωνιστική δράση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, με δύο πόντους Χαζέρ και έναν από τον Ντουβερίογλου.

Το πρώτο «ερυθρόλευκο» καλάθι το πέτυχε ο Φαλ με δυναμικό κάρφωμα, μειώνοντας σε 3-2. Ο Πολονάρα στη συνέχεια έκανε το 6-2 με τρίποντο, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει επιθετικές λύσεις.

Ο Ολυμπιακός «έτρεξε» ένα σερί 5-0, με ένα μακρινό τρίποντο του Ουόκαπ και ένα κάρφωμα του Φαλ, μετά από καταπληκτική ασίστ του Βεζένκοβ, κάνοντας το 6-7, με την Φενερμπαχτσέ να απαντάει με Πολονάρα και Πιέρ για το 10-7.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δυσκολευόταν να βρει ρυθμό στην επίθεση της, λόγω της πολυήμερης αγωνιστικής απραξίας, όμως ήταν πολύ σταθερός στην άμυνα και δεν επέτρεπε στην Φενέρ να ξεφύγει. Ο Πρίντεζης στον αιφνιδιασμό έκανε το 10-9, μετά από εκπληκτική ασίστ του Ντόρσεϊ, φέρνοντας την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της, με περίπου 2 λεπτά να μένουν για τη λήξη του δεκαλέπτου.

Οι δύο ομάδες πέτυχαν από μια βολή και ο Πρίντεζης από κοντά, με εντυπωσιακή προσποίηση ξεφορτώθηκε τον αντίπαλο του και έκανε το 11-12, ενώ στη συνέχεια πέτυχε 2/2 βολές, κάνοντας το 11-14 και δίνοντας προβάδισμα τριών πόντων στον Ολυμπιακό. Ο Σλούκας πέτυχε μια βολή, από τεχνική ποινή του Μπούκερ και ο Παπανικολάου με ένα εντυπωσιακό λέι-απ έκανε το 11-17, το οποίο ήταν και σκορ πρώτου δεκαλέπτου!

Διαβάστε επίσης