Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σεζόν καριέρας του Βεζένκοβ!

Η σεζόν καριέρας του Βεζένκοβ!
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 11:41

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΣ

Ποιοτικός, σταθερός και μαχητικός. Τρία επίθετα που περιγράφουν τέλεια τον Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη και πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του. Ο φόργουορντ του Θρύλου, μετράει κατά μέσο όρο 12.8 πόντους και 5.7 ριμπάουντ, όντας ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στην πορεία… 4άδας που ακολουθεί.

Ο Βεζένκοβ ήταν ΚΑΙ χθες από τους πρωταγωνιστές. Κόντρα στην Εφές των πολλών αστέρων και των πολλών λύσεων, ο Βεζένκοβ απέδειξε πως έχει σπάνιο ταλέντο, αλλά και πως έχει δουλέψει πολύ σκληρά.

Σε μια από τις πιο απαιτητικές αναμετρήσεις της φετινής σεζόν, ο Ολυμπιακός κατάφερε να «λυγίσει» την Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μια αναμέτρηση στην οποία ο Ολυμπιακός είχε το «πρέπει». Το «πρέπει» της αντίδρασης και της υπεράσπισης του πολύ καλού πρώτου γύρου.

Και στην επίτευξη αυτής της χθεσινής νίκης, ο Βεζένκοβ έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αρκεί να δει κανείς πως τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι το γεγονός πως ο φόργουορντ του Θρύλου κυνηγούσε όλες τις φάσεις, «παλεύε» για 37 λεπτά με τους ψηλούς της Εφές και κατάφερε να βγει νικητής στην πλειοψηφία των «μονομαχιών» που έδωσε.

Μια ακόμη άψογη εμφάνιση του Σάσα. Έχει βρει το Λιμάνι του και βελτιώνεται συνεχώς. Ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της φετινής σεζόν και ένας από τους πιο σημαντικότερους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά… 4άδας!

Διαβάστε επίσης